dilluns, 27 de juliol del 2015

Ajuntament i l’associació Entitats Espirall col.laboren oferint

beques de menjador a menors atesos pels Serveis Socials 

municipals


L'Ajuntament de Vilafranca, l'Associació Cívica i Social de l'Espirall (més coneguda com Entitats Espirall) i el Consell Esportiu de l'Alt Penedès han signat un conveni per col.laboració per a la gestió de beques de menjador a menors atesos pels Serveis Socials municipals durant els mesos de juny i juliol i les vacances d'hivern. 
Entitats Espirall és una associació sense afany de lucre destinada a la dinamització social del barri, que va guanyar el concurs de projectes per al 2015 de la Campanya de l'Ampolla que organitza Joves Cristians de Vilafranca amb el projecte “Nens a taula”, destinat a l'atenció alimentària de menors de tota Vilafranca. Des dels Serveis Socials municipals, s'ha valorat positivament aquesta acció, que és coincident amb els objectius d'atenció a la infància i a l'adolescència en situació de vulnerabilitat i han seleccionat i proposat els menors beneficiaris de l'acció. 
Aquesta atenció alimentària als 27 menors de la Vila derivats pels Serveis Socials municipals es vehicularà a través del casal d'estiu que organitza el Consell Esportiu de l'Alt Penedès, entre el 22 de juny i el 31 de juliol donant-los accés al servei de menjador que organitza. La mateixa mesura s'aplicarà al Casal d'Hivern, entre el 23 de desembre i el 5 de gener. 
En virtut del conveni signat, el Consell Esportiu de l'Alt Penedès, organitzador dels Casals d'Estiu i d'Hivern amb servei de menjador, inclourà els menors seleccionats en el servei i Entitats Espirall li transferirà l'aportació econòmica per tal de cobrir les despeses generades per l'atenció alimentària als menors. 


A l’acte de signatura del conveni, que compta amb l’adhesió de totes les associacions de veïns de Vilafranca, hi van assistir el regidor de Benestar Social, Ramon Zaballa, i la presidenta d’Entitats Espirall, Cinta Romero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada