dimecres, 14 de gener del 2015

La regidora M. Josep Tuyà anuncia la continuïtat del programa 

de Treball als Barris

Acte de cloenda




La regidora d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Maria Josep Tuyà, ha anunciat durant la celebració de l'acte de cloenda del quart Pla Especial de Foment de l'Ocupació al Barri de l'Espirall, que per aquest any 2015 està garantida la continuïtat del programa Treball als Barris, un programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. Tuyà va subratllar la necessitat de l'aprenentatge al llarg de la vida per a accedir al mercat laboral i va anunciar la continuïtat del projecte Treballs al Barris per l'any vinent.
L'acte de cloenda es va fer el passat 19 de desembre, amb l'assistència de veïns i veïnes del barri de l'Espirall que omplien el local municipal de l'Associació de Veïns del Barri per donar suport a aquest projecte que permet desenvolupar accions d'orientació, formació i treball per a les persones en situació d'atur.
La regidora M. Josep Tuyà va agrair l'alta participació del veïnat en el projecte Treball als Barris, així com la implicació de les empreses. A l'acte també hi van intervenir la cap del Servei d'Ocupació Montse González que va fer un breu balanç de l'any; Elisabet Sans, de l'Oficina de Treball de la Generalitat; i Joan Tarrida, en representació dels veïns. A continuació Berta Rovira, representant de l'empresa Centre de Dia Vila Àgora va transmetre la seva experiència de col·laboració amb el projecte i, participants dels diferents programes van prendre la paraula per explicar el seu testimoni. Finalment, es va lliurar a l'alumnat els diplomes que acrediten la formació rebuda i a les empreses col·laboradores un diploma de reconeixement pel seu compromís social. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada